Wednesday, November 20, 2013

Jäljed lumel 6. projekt - kuhu on kadunud käpikud?

Vaja on seda sõrmkinnast, mille paariline on kadunud või katki, vatiini, lõnga ja nõela-niiti. Keera sõrmiku randmeosa sisse ja täida sõrmik vatiiniga. Õmble selja pealt loom kokku. Mammutipoja kõrvad ja silmad võid tikkida või lõika šablooni järgi kas vildist või riidest need välja  ning õmble külge. Lakatuti jaoks aja sukanõelaga lõnga vastavast kohast läbi, nii et jupid paraja pikkusega jäävad. Ära nõela lõnga otsast ära võta veel, kui paras ports juukseid olemas. Võta posu juukseid keskelt kokku, keera nad nõela otsas oleva pikema lõngaga sisse patsiks ja aja siis nõelaga viimane lõng sealt rullist läbi. Lõika pats ühepikkuseks.
Saba jaoks tõmba kahekordne lõng läbi kinda, nii et kummalegi poole jääb kaks lõnga. Punu need patsiks ja keera ots sõlme. Lõika tutt ühepikkuseks. Kihvajuppide jaoks pista nõelaga valge lõng vastava koha pealt läbi.
Karu nina-kõrvad-saba on õmmeldud. Hakka tulevase saba või kõrva koha pealt nõela läbi kinda pistma ja liigu ringselt edasi, nõela saba alt tervenisti läbi torgates.








No comments:

Post a Comment